Трите най-страстни зодиакални знаци, с които винаги ви се иска да си легнете!

Portrait of sexy beautiful couple kissing.

Има доза логика и рационализъм!

Сега скептиците ще „включат“ своята трезвост и ще започнат да критикуват всяка дума. Думите „загриженост“ и „неадекватност“ в едно изречение ще са много, но може би в тази статия има доза рационализъм и логика? Може би е време да крадено от 30думи повярвате в духовната сила, енергийните потоци и други източни мъдрости?

Подготвихме за вас топ-3 на най-страстните  зодиакални знаци, които всеки практически  винаги  желае. Те са магнити за партньорите. Те са концентрат от сексуална енергия, вулкани от страсти и вечно желание на другите.

 30

1 място – заслужено за Близнаци!

Вас крадено от 30думи постоянно ви желаят мнозина. Вие сте магнит за очите и тялото. У вас винаги живее някакво противоречие, което привлича вниманието на другите хора. Вие определено сте харизматични, интелигентни и секси. Но идеалната комбинация от всичко изброено по-горе, заслужено ви изкачва на първото място. Продължете да експериментирате, дайте на света нови крадено от 30думи знания и  живейте така, както живеете. Светът обича Близнаците, въпреки че понякога това струва твърде много на света…

Правилото за трите срещи крадено от 30думи вече не работи?

Правилото за трите срещи вече не работи?

Забравете вече правилото за трите срещи! Средностатистическата неомъжена жена не е готова да прави…
защищено INVITEXT