Сателитни снимки на НАСА потвърждават, че суперураганите вероятно са създадени от човека (видео)

ураганМатериали на НАСА показват, че неотдавнашната серийна поява на екстремни урагани в САЩ е резултат от изкуствено манипулиране на времето, пише yournewswire.com.

Патрик Роди, експерт по геоинженерството, е открил наскоро публикувани от NASA Worldview сателитни снимки, които показват странни аномалии около ураганите Харви и Ирма, и пътищата, по които те би следвало да се движат.

Изводите на експерта съвпадат с твърденията на други учени, които твърдят, че инсталацията HAARP е отговорна за скорошните вълни от урагани по света.

Вчера бе публикувана и статия, в която световно известният физик, д-р Мичио Каку, твърди, че „изкуствените“ бури са резултат от правителствена програма за изменение на времето. В процеса на реализацията им в небето се разпръскват наночастици, които след това се „активират“ чрез използването на лазери.

Anongroup.org съобщава: В това видео можете да видите перообразни „тирета“, мъгла и вълнови възли, които обикновено се наблюдават при кемтрейлите, които се пръскат във въздуха, както и електромагнитно замъглено небе, които могат да се видят около ураганите и техните пътеки.

Аерозолните линии и тънките перообразни особености са лесно разпознаваеми „геоинженерни материали“, които се наблюдават около последните урагани.

Аномалният характер на ураганите Харви и Ирма, а може би и новите Хосе и Катя, трябва да насърчат хората да изследват, дали в тяхното образуване наистина има роля геоинженерството.

САЩ експериментират с безпилотни самолети за да контролират времето

В продължение на много години  имаше много конспиративни теории за държавните системи за контрол…

Документално за химтрейлите (видео)

Документално за химтрейлите (видео)

Когато се заговори за химтрейлите , някак си изведнъж се появяват „познавачи“ и започват…

Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – II

Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно – II

Твърде много хора …  -Химтрейлите са  „всеобхватно зло“, – казва Юрий Лир.  – Така…