Д-р Илко Семерджиев за опитите за тотален контрол върху човечеството

Един малък щрих към опитите за тотален контрол върху човечеството маскиран зад благородните намерения да се даде на профилактиката водеща роля в здравеопазването.

И пак действието е отвън навътре, а не вследствие съзнателните решения на всеки отделен индивид. Съвсем накратко ще обясня – нанотехнологиите вече стигнаха до там, че могат да разположат компютърен чип върху площ равна на 25 въглеродни атома. Човешкия мозък вече е напълно разкодиран, биохимичните и биофизичните процеси на клетъчно, молекулярно, атомно и субатомно ниво – също.

Днес вече се търсят интервенционалните методи, които ще позволят управлението на индивида да се извършва извън неговото съзнание и то на субклетъчно ниво. Всичко това ще продължи да се крие зад мотиви от рода на удължаване на живота, премахване на боледуването и прочие комерсиални предложения, но не затова написах този статус, а за да направя ранно предупреждение.

Тези идеи започват реализацията си с на пръв поглед приемливи стъпки – пръстов отпечатък-идентификатор, електронно здравеопазване с централизирана база данни, обединяване на всички бази данни под шапката на държавна агенция (НОИ, НАП, НЗОК, Рърговски регистър, МВР и прочие), която ще се грижи за сигурността им и т.н. (всъщност за централното им управление до ниво биологична единица).

Човешката същност ще попада все повече под машинно/компютърно управление на шепа „машинисти“, ако позволим малките им стъпки да се реализират безпрепятствено и преотстъпим мозъка си срещу „здраве“.

Мислете, това не е теория на конспирацията, а просто технология. Хора като Москов идеално пасват на такава една технология – и той иска да ни вкара насила в светлото бъдеще, каквото и да е то. Действията му го показват, не само думите.

И забележете – всички пациентски организации загубиха националното си представителство с изключение на една – тази, която му клакьорства във всички негови налудни „идеи“, интегрирана е вече и в надзора на НЗОК, та да може да се управлява и финансовия план по „проекта“ за тоталната централизация на процесите в здравеопазването. На път сме и си плащаме прескъпо, за да ни вкарат в индивидуално и публично безсъзнание, а който не го разбира в момента, нека се поинтересува и от други източници, за да не стане после така, че пак някой друг да е отговорен за съдбата му.

„Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се.“