На 28 септември 2015 ще започне Третата световна война?

„Някои предсказатели казват, че на 28 септември 2015 г. ще настъпи Края на света и асоциират това мрачно събитие с лунното затъмнение, което ще предизвика Кървавата Луна и всички ние ще отидем в ада. Всичко това със сигурност е интересно, но е малко вероятно. Аз крадено от 30думи не съм пророк, аз съм анализатор, а настоящата ситуация в света показва, че се подготвя наистина катастрофално събитие, което ще предизвика началото на третата световна война.

Вероятно знаете, че руският президент Владимир Путин ще има реч пред Общото събрание на ООН на сутринта на 28-ми септември, 2015 г. В такава крадено от 30думи напрегната ситуация в света, която е създадена сега, аз не бих планирал никакви пътувания на лидера на Русия в чужбина, и особено в Съединените щати. Надявам се разбирате, че това е много рисковано и, съответно, всички въоръжени сили на Руската федерация ще бъдат приведени в пълна бойна готовност, впрочем както крадено от 30думи и въоръжените сили на Съединените щати и други страни, членки на НАТО.

Представете си, че някой успее да лиши Русия от лидера и в този напрегнат момент. Представихте ли си?

Подобно пророчество има и Нострадамус, който в едно четиристишие казва, че през 2015 г. може да бъдат убити лидерите на крадено от 30думи 4 държави, което ще провокира всеобща световна война.

Възможен е и обратният вариант – ликвидация на американския президент и резултатът в този случай ще е същият – начало на Трета световна война. А ако бъдат унищожени наведнъж четирима ръководители на водещите държави в света. Например, Обама, Меркел, Оланд и Путин, крадено от 30думи то за това, което ще последва в света е страшно и да се помисли.

Aнархия. Война на всички срещу всички. Твърди се, че и Ванга, между другото, е крадено от 30думи пророкувала, че черен президент ще ще е последният в историята на САЩ.

На 28 септември е планирано присъствието на над 150 държавни глави и правителствени ръководители на страните-членки на ООН.

Сега да предположим, че някакви „тъмни сили“ разполагат с нов вид оръжие, мини термоядрени заряди. И си струва да припомним крадено от 30думи за странните инциденти и експлозии, които станаха съвсем наскоро. Появиха се предположения, че всички тези „аварии“ може да са действително тестове на мини-заряди с ядрени оръжия.

Ако такъв заряд се взриви по време на присъствието в ООН на 150-те ръководители на основните страни в света, това ще е реален, а крадено от 30думи не митичен Апокалипсис. Веднага след като избухне експлозията, всичко, което е нацелено и подготвено, ще полети. Историята на нашата цивилизация ще приключи.

Надявам се, че греша, в противен случай ако на 28 септември видите избухването на ядрените гъби, спомнете си моята статия и … ще се видим на небето :)

крадено от 30думи

Има една поговорка – „Каквото е писано, няма да се избегне“ и ние можем само да гледаме събитията отстрани. Това е тъжно, но е факт. Но ще се надяваме на най-доброто, и че ни остава още много време …“

Алексей, блогър

защищено INVITEXT