На 28 септември 2015 ще започне Третата световна война?

„Някои предсказатели казват, че на 28 септември 2015 г. ще настъпи Края на света и асоциират това мрачно събитие с лунното затъмнение, което ще предизвика Кървавата Луна и всички ние ще отидем в ада. Всичко това със сигурност е интересно, но е малко вероятно. Аз не съм пророк, аз съм крадено от 30думи анализатор, а настоящата ситуация в света показва, че се подготвя наистина катастрофално събитие, което ще предизвика началото на третата световна война.

Вероятно знаете, че руският президент Владимир Путин ще има реч пред Общото събрание на ООН на сутринта на 28-ми септември, 2015 г. В такава напрегната ситуация в света, която крадено от 30думи е създадена сега, аз не бих планирал никакви пътувания на лидера на Русия в чужбина, и особено в Съединените щати. Надявам се разбирате, че това е много рисковано и, съответно, всички въоръжени сили на Руската федерация ще бъдат приведени в пълна бойна готовност, впрочем както и въоръжените сили на Съединените крадено от 30думи щати и други страни, членки на НАТО.

Представете си, че някой успее да лиши Русия от лидера и в този напрегнат момент. Представихте ли си?

Подобно пророчество има крадено от 30думи и Нострадамус, който в едно четиристишие казва, че през 2015 г. може да бъдат убити лидерите на 4 държави, което ще провокира всеобща световна война.

Възможен е и обратният вариант – ликвидация на американския президент и резултатът в този случай ще е същият – начало на Трета световна война. А крадено от 30думи ако бъдат унищожени наведнъж четирима ръководители на водещите държави в света. Например, Обама, Меркел, Оланд и Путин, то за това, което ще последва в света е страшно и да се помисли.

Aнархия. Война на всички срещу всички. Твърди се, че и Ванга, между другото, е пророкувала, че черен президент ще крадено от 30думи ще е последният в историята на САЩ.

На 28 септември е планирано присъствието на над 150 държавни глави и правителствени ръководители на страните-членки на ООН.

Сега да предположим, че някакви „тъмни сили“ разполагат с нов вид оръжие, мини термоядрени заряди. И си струва да припомним за странните инциденти и експлозии, крадено от 30думи които станаха съвсем наскоро. Появиха се предположения, че всички тези „аварии“ може да са действително тестове на мини-заряди с ядрени оръжия.

Ако такъв заряд се взриви по време на присъствието в ООН на 150-те ръководители на основните страни в света, това ще е реален, а не митичен Апокалипсис. Веднага след крадено от 30думи като избухне експлозията, всичко, което е нацелено и подготвено, ще полети. Историята на нашата цивилизация ще приключи.

Надявам се, че греша, в противен случай ако на 28 септември видите избухването на ядрените гъби, спомнете си моята статия и … ще се видим на небето :)

Има една поговорка – „Каквото крадено от 30думи е писано, няма да се избегне“ и ние можем само да гледаме събитията отстрани. Това е тъжно, но е факт. Но ще се надяваме на най-доброто, и че ни остава още много време …“

Алексей, блогър

защищено INVITEXT