Дупкa във времето погълна самолет и после го изхвърли обратно

Преди 40 години пътнически самолет изчезва от погледа на диспечерите след като се насочва за  кацане на Националното летище, което сега се казва Роналд Рейгън. Служители на летището веднага повикали аварийни екипи. Те предположили, че в самолетът по някаква причина се е отклонил от курса крадено от 30думи и се е разбил в близост до летището. Когато спасителните коли тръгват към пистата, над която самолетът е видян за последен път, той отново се появява над главите им.

Самолетът изчезва и се появява след 10 минути. Часовниците на самолета и на пътниците в него били изостанали точно с 10 крадено от 30думи минути. Хората, които били на борда обаче не забелязали този „скок“ във времето. Те гледали през прозореца към пистата, и изведнъж, сякаш от въздуха, се появили спасителните автомобили.

С изследването на инцидента се занимава Martin Keydin (1927-1997). Той е експерт в областта на авиацията и космонавтиката, и често консултира NASA, крадено от 30думи тъй като добре познава историята на космическата агенция. Keydin също така е писател- фантаст. По една от най-известните му книги „Киборг“ е направен филм.

Малко преди смъртта си Keydin споделя непубликувани данни за своето разследване с Lloyd Auerbach, експерт по парапсихология. Auerbach казва, че хора, облечени в костюми,  бързо се крадено от 30думи придвижвали в колона по пистата. След това те се качили на самолета и поели ситуацията под свой контрол.

Ако приемем, че там наистина се е образувала „времева яма“, какво може да бъде обяснението за това?

„Идеята за пътуване във времето не е толкова паранормална. Подобно явление може да съществува на крадено от 30думи физическо ниво, „- казва Auerbach.

„Концепцията за времето е в това, че то се променя непрекъснато. В действителност ние въобще не знаем какво представлява. Въпреки че ние разбираме, крадено от 30думи че времето е относително понятие, „- казва парапсихологът. Например, промяната на скоростта и гравитацията могат да повлияят на времето. Засега това се случва само при  най-необичайни обстоятелства, а времето те не променят силно. Все още не е ясно как нормално кацане на самолет води до загубата на цели 10 минути.

крадено от 30думи

Но физиката ни казва, че има обяснения за това, но все още не са открити. Keydin документира и още един случай на пътуване във времето. Атомен часовник, инсталиран в атола Куаджалейн (коралов остров в Тихия океан), изведнъж необяснимо престанал да се синхронизира с други атомни часовници за няколко секунди.

Известно крадено от 30думи време Auerbach преподава в Университета John F. Kennedy, и се концентрира върху въпросите за пътуване във времето и времевите ями. Някои разгледани от него теории са свързани с въпроси за гравитацията и „червейните дупките“ (някакви тунели, свързващи отдалечени региони в космоса). Но, според него, те са изключително микроскопични, ако наистина крадено от 30думи съществуват. Следователно тези „тунели“ не могат да обяснят изчезването на самолет.

„Хората по цял свят говорят за времевите дупки и странни истории за пътуване във времето“ – казва Auerbach. – Някои от тях може и да са верни. Но тогава ще е истина и това, че тези случаи не са крадено от 30думи свръхестествени или паранормални, а са често срещано явление в природата. „

защищено INVITEXT