Първият в света безполов човек живее в Австралия

60a45555555555555Нори Мей Уебли живее в Австралия. Човекът не се смята нито за мъж нито за жена. Най-интересното е, че неопределения пол на човека е официално потвърден. В полето за пол  в личните документи на човека е посочен „неопределен“. Роденият в Шотландия Нори Май Уелби, най-напред бил мъж, но след това решава да стане жена.

На седем години той се мести с родителите си в Австралия. През 1990 година (когато е на 28 години), се подлага на операция за смяна на пола.

Но след известно време превърнатият в жена Мей Уебли прекратил приема на хормони, тъй като сметнал, че  за женският пол не са му нужни.

151afffffffffffffffВ момента Уебли е на 48 години, той не се чувства нито жена нито мъж. Той призовава властите на австралийския щат Нов Южен Уелс с молба да направят съответните промени в документите му. Властите се съгласили с искането му и променили данните на Уелби.

В официалният документ се споменава, че неговият пол е неопределен.

В Австралия се намерили и съмишленици на Уелби. Както се споменава във вестник „The Sun“ от представители специализирани в защита на транссексуалните на британската организация „The Gender Trust“, Мей 58b6bbbbbbbbbbbbbbУелби не е сам: „Да се откажат от пола си мечтаят много хора“- заявяват от организацията.

One thought on “Първият в света безполов човек живее в Австралия

  1. урод дефектен

    – началото на края на човешката раса. . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *