В Китай се провежда фестивал на кучешкото и котешко месо +18

В китайския град Юлин се провежда кошмарен за всеки европеец кулинарен фестивал.

В него от цял ??свят ще се съберат любителите на кучешко месо. Очаква се, че за тридневния фестивал  гостите ще изядат около 10 000 кучета. Защитници на правата на животните призовават за отмяна  крадено от 30думи на варварската „оргия“, съобщава Mirror.
Dog-meat-festival-in-Yulin-China Dog-meat-festival-in-Yulin-China1
Страхувайки се, че зоозащитниците ще провалят техния празник,  жителите на Юлин започнали да убиват котки и кучета преди това. Китайският интернет е  запълнен със стотици снимки, на които се виждат удушени и заклани домашни животни, които предприемчивите „гурмани“ вече са одрали.

крадено от 30думи

Противниците на този безумен празник казват,  че в Китай  активно се развиава черен пазар за месо от котки и кучета.  „Това  безумие трябва да спре,“ – казват във видеообръщение зоозащитници.

крадено от 30думи

Представител на организациите за закрила на животните обърна внимание и на факта, че за храна  често се използват домашни любимци, които любителите на лесни пари крадат и предават в  специални кланици. Естествено похитителите не се интересуват от факта, че собствениците никога вече няма да видят любимците си….

Видео: крадено от 30думи http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/china-dog-meat-festival-angers-3724031

защищено INVITEXT

Add Comment