В Китай се провежда фестивал на кучешкото и котешко месо +18

В китайския град Юлин се провежда кошмарен за всеки европеец кулинарен фестивал.

В него от цял ??свят ще се съберат любителите на кучешко месо. Очаква се, че за тридневния фестивал  гостите ще изядат около 10 000 кучета. Защитници на правата на животните призовават за отмяна  на варварската „оргия“, съобщава Mirror.
крадено от 30думи Dog-meat-festival-in-Yulin-China Dog-meat-festival-in-Yulin-China1
Страхувайки се, че зоозащитниците ще провалят техния празник,  жителите на Юлин започнали да убиват котки и кучета преди това. Китайският интернет е  запълнен със стотици снимки, на които се виждат удушени и заклани домашни животни, които предприемчивите „гурмани“ вече са одрали.

Противниците на този безумен празник казват,  че крадено от 30думи в Китай  активно се развиава черен пазар за месо от котки и кучета.  „Това  безумие трябва да спре,“ – казват във видеообръщение зоозащитници.

Представител на организациите за закрила на животните обърна внимание и на факта, че за храна  често се използват домашни любимци, които любителите на лесни пари крадат крадено от 30думи и предават в  специални кланици. Естествено похитителите не се интересуват от факта, че собствениците никога вече няма да видят любимците си….

Видео: http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/china-dog-meat-festival-angers-3724031

защищено INVITEXT

Add Comment