Китаец разрешава да го бият с все сила срещу заплащане (видео)

udarКитаец доброволно се е превърнал   в боксова круша и предоставя услуги на хора, които са готови да плащат пари, за да го ударят толкова силно, колкото могат.

48-годишният Ce Шуипинг, който по-рано е монтирал климатици, сега предлага своите услуги на хората по улиците, в барове и нощни клубове, като им дава възможност да го ударят в корема три пъти. Се, живеещ в град Ухан, в провинция Хубей, казва, че печели по около 20 000 юана (около 3000 долара) на месец. Според него, тези средства са достатъчни, за да води  достоен живот.

Мъжътя започва кариерата си като човек-круша през 2004 г., в промо  шоу в супермаркет, където  позволява на зрителите да разбиват в главата му бутилки вино. Оттогава той започва да печели пари, като позволява на хората да го удрят толкова силно, колкото могат.

Според Се, всяка от неговите „изпълнения“ продължава около 20 минути. През това време хората, решили да похарчат пари по толкова необичаен начин, проверяват  пресата му  три пъти.

Мъж казва, че първо  е  правил това за собственото си удоволствие, и не мислел, че по този начин може да  изкарва прехраната си.

„Но след това разбрах, че без пари не може да се живее и реших да вземам пари за това, което най-добре“, заявява   китаецът в интервю Mail Online.

Дори и тогава, когато неговата съпруга и две дъщери, загрижени за здравето му  се опитвали да го накарат да  се откаже от тази дейност и да си намери друга работа, но Ce бил непоколебим.

„Аз не мисля, че работата ми е лоша, аз я обичам и  нея ми плащат добре“, добавя той.

Далеч в бъдещето Сие не гледа и не изгражда дългосрочни планове, но въпреки това, казва, че през следващата година иска да посети САЩ.

„Ако всичко се получи, по време на посещението си в САЩ аз се надявам да отида в Сиатъл, за да посетя мястото, където е погребан истинската легендата на кунг фу Брус Ли. Той е моят идол“, – споделя Ce своите планове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *