И Джон Ленън е виждал НЛО

lenonНеотдавна излезе книгата на  Timothy Green Beckley „UFOs Among The Stars“, в която са събрани разкази на световно известни знаменитости за срещите им с неизвестното.

Починалият участник в Бийтълс , разбира се, не е било възможно да бъде питан, но Beckley разговарял с една от неговите приятелки.

Мей Пенг е крадено от 30думи била  любовница на Ленън по време на временната му раздяла с Йоко Оно. Те били на терасата на апаратамента му в Ню Йорк,  когато се  случило това.

„Нямаше никакви прозорци,  през които човек да може да гледа към  нашата тераса от отсрещната страна , така че Джон бе излязъл напълно крадено от 30думи гол, за да се освежи от хладния бриз,  духащ от Ийст Ривър – казва тя.

– Обличах се и все още бях в спалнята, когато Джон извика за да изляза веднага. Излизайки на терасата, аз веднага видях този голям, заоблен обект, който се движи право към нас. По форма  приличаше крадено от 30думи на пресечен конус, на върха на който светеше голяма, ослепителна червена светлина.

6MT9VFbBHts

Тя не  пулсираше като тези светлини на самолетите, които  кацат  на летище Нюарк“. Пенг стояла до Ленън , като хипнотизирана без да  може да повярва на гледката.

„Когато НЛО долетя много близо, ние бяхме в състояние да крадено от 30думи различим върху него кръг от бели светлини, сякаш по ръба на кораба. Той  беше, доколкото можах да преценя размера му, като самолет „Лиър Джет“, и толкова близо, че ако  искахме да хвърлим с  нещо, щяхме да го улучим“. НЛО безшумно изчезна , а след това се появи отново , така крадено от 30думи че дори успяхме да го погледнем  през телескопа.

„Светлината, която излизаше от кораба , беше толкова ослепителна, че не можахме да забележим никакви подробности. Ние направихме няколко снимки, но те бяха преекспонирани „.

Джон се обажда във вестник „Daily News“, откъдето му казали, че е имало най-малко още седем обаждания крадено от 30думи за  същото това явление. После се обадил в полицията и оттам също му казали, че има и други очевидци и че няма от какво да се притеснява.

Ленън скицира това, което е видял и след това  използва тази скица за създаване на обложката на албума  „Walls And Bridges“,  който излиза крадено от 30думи през 1974 година.

защищено INVITEXT

Add Comment