19-годишна американка призна 22 убийства

19-годишната американка Миранда Барбър, задържана  по подозрение в убийството на мъж,  изведнъж признала, че е убила повече от 20 души в няколко американски щата, според изданието Daily item.

Според изданието, тя разказала за злодеянията си в интервю в затвора , което било записано от правоохранителите. Барбър от края на миналата година е задържана по подозрение в убийството на 42 -годишният Трой Лаферара.

Тя признала, че не искала да го убива,  докато той не казал: „неправилни неща“.  След това Барбър  съобщила и за  участие в други убийства , извършени през последните шест години. Когато я попитали колко човека е убила, тя  казала : „Когато стигнах до 22 , спрях да броя. Мога да покажа на картата , къде  можете да ги (жертвите) намерите“ – казала тя. Барбър също така съобщила, че възнамерява да се признае за виновна за убийството на Лаферара и да сътрудничи на разследването.

Тя отбелязала, че се решила на интервю за  Daily item, за  да не живее в лъжа , според нея тя е убивала „само лоши хора“.  Тя казала също, че е преживяла трудни моменти, и по-специално, че е била изнасилена като дете на  13 години и е участвала в сатанизъм и първото убийство. Детайли за убийствата не съобщава, но отбелязала, че нейните жертви са били в Тексас , Северна Каролина, Калифорния и Аляска.

По-рано американските медии съобщиха, че съдът на Пенсилвания през декември е санкционирал ареста на 18 -годишната Барбър. Според наказателното дело , тя  се съгласила да предостави сексуални услуги за $ 100 на  местния Лаферар, с когото  се запознала в интернет. Срещата се оказала фатална- Лаферар бил брутално убита, получавайки около 20 удара с нож. Оръжието  следователите не намерили. Според Миранда , тя е хвърлила ножа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *