Дете-призрак се роди без кръв

Жителка на американския град Ървайн ( Калифорния ) роди бебе- призрак. Така се наричат деца, които се раждат почти без кръв, в резултат на което кожата им придобива мъртвешки бледен цвят. Лекарите не могат да обяснят причината за това явление . За щастие , бебето е спасено, според ABC .

Акушерите и родителите на малката Hope Juarez все още не могат да дойдат на себе си: детето се родило напълно бяло. Според бащата на момичето Josh Juarez , той веднага разбрал, че с бебето  нещо не е наред.  Лекарите се опитали да вземат  от новородената Hope кръв, но успели да източат само една единствена капка от крака на момиченцето. Лекарите казват , че тялото на Hope било  почти напълно обезкръвено няколко часа преди раждането.

Всъщност акушерите трябвало  да проведат извънредно цезарово сечение и да направят на Hope кръвопреливане . Както заяви пред репортери 27 -годишната майка на момичето, Дженифър, три седмици преди раждането, тя внезапно почувствала, че активното  преди това бебе спряло да рита.

Лекарите взели извънредни мерки, като казали  по-късно, че ако не е била толкова чувствителна  майката, Hope щяла да се  появи на бял свят мъртва.

Това не е първият случай, когато бебе се ражда с призрачно бяла кожа . През 2012 г.  лекарите успяха да спасят живота на такова безкръвно момиченце  от Великобритания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *