Внимавайте с предизборната кампания и за кого гласувате…

    ParadiseУмира Путин и застава пред портите на Рая, където го посреща апостол Петър с думите:
    – Добре дошли в рая, г-н Президент. Само че за съжаление, преди да се установите тук, аз трябва да ви кажа, че  се налага да решим един малък проблем.

    Виждате ли, това е много рядък случай  – такъв високопоставен политик да дойде в рая, и ние, честно казано, дори не знам какво да правим с вас. Така че ние решихме, че един ден ще прекарате в ада и един в рая, а после ??сами ще  решите къде да прекарате вечността.

    Апостол Петър  след това съпровожда новодошлия към асансьора, където бившият президент слиза в ада. Отворят се вратите на асансьора, Путин  излиза и вижда около себе си ярко зелено голф игрище. В далечината  забелязва луксозен клуб.

    Към него се завтекли колегите му политици, с които той някога е  работил,  с радост го прегръщат, припомняйки си добрите стари дни, когато всичко те заедно забогатявали за сметка на руския народ. Те играят на голф, а след това заедно отиват в клуба на вечеря с хайвер, омари и други екстри.  С тях вечеря и самия Сатана, който в действителност се оказал много красив, мил и весел.

    Путин така се  забавлявал,  че дори не забелязал, че е време да си тръгне. Всички дошли  при него за да му стиснат топло ръката. Путин бил силно развълнуван, и се натъжил. Но ето, отварят се вратите на асансьора, и той отново издига Путин до портите на рая, където пак го посреща апостол Петър.

    Следващите 24 часа в рая  Путин прекарва така: скача от облак на облак,  свири на арфа, пее и се моли. Дълъг ден и досаден, но най-накрая свършва. Апостол Петър се появява и пита:

    – Г-н президент, вие прекарахте един ден в  ада и един в рая, сега можете демократично да решите къде да прекарате остатъка от вечността.

    Путин помислил малко, почесал плешивата си глава и казал:
    – Е, какво мога да кажа – раят – това със сигурност е много красиво място, но ми хареса повече в  ада.

    Апостол Петър свива рамене и отново го придружава до асансьора.

    Когато вратите на асансьора се отворили Путин видял … една огромна пустиня, цялата осеяна с боклук, а  всичките му приятели, облечени в гащеризони, събират боклука и го опаковат  в черни найлонови торби…

    Сатана се  приближава и го хваща за шията с една ръка за поздрав.
    – Не разбирам – пелтечи Путин – тук вчера имаше голф игрище и клуб, където имахме вечеря с хайвер и омари, и като цяло, ние тук вчера си прекарахме толкова готино …  А сега е само тази пустиня, осеяна с боклук и приятелите ми изглеждат като последните нещастници …

    Сатана го поглежда, усмихва се и казва:

    – Приятелю, вчера имахме предизборна кампания. А днес ти вече  гласува за нас …

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *