Връзката на 60-годишен италианец с 11-годишно момиче бе призната за романтична

На фона на   нашумелите скандали тази година, свързани с педофилия, в Италия бе отбелязано безпрецедентно събитие. Съдът призна за законни отношенията на  60 – годишния  социален работник Pietro Lamberti и 11 -годишната негова подопечна от разбито семейство. Италианската общественост не може да се възстанови от шока, пише Life Site News.

крадено от 30думи

Връзката между 60 -годишния мъж и малкото момиче започва  през 2011 г., когато Lamberti служебно започва да се грижи за бъдещата си любовница. Същото лято те са заловени  в леглото във вилата на социалния работник . Заслужава да се отбележи , че в Италия възрастта за съгласие за полов контакт крадено от 30думи е 14 години, а ако единият от партньорите е под държавна опека –  16 години.

Възрастният човек трябвало да  отиде в затвора за пет години, но  изведнъж Касационният  крадено от 30думи съд го  оправдава. Според властите, те са прослушали десетки часове записи на телефонни разговори между Lamberti и подопечната му, и на това основание заключили , че между 60 -годишния италианец и малкото момиче пламнали  истински чувства. Социалният работник всячески се стараел да възпре  момичето да влиза в интимна връзка с крадено от 30думи него, признавайки, че много се притеснявал то да не забременее. Все пак в крайна сметка надделява страстта.

В обръщението си към съда  Pietro Lamberti, който бил дълбоко смутен, заявил че тази тази тайна той и любовницата му трябвало да отнесат  със себе си в гроба . Касационният съд отменил  присъдата, крадено от 30думи връщайки  делото за ново разглеждане.  Какви са шансовете на социалния работник да избегне присъда, не се съобщава.

защищено INVITEXT

Post Comment