Сюзън Бойл била болна от аутизъм (видео)

    boylПопулярната британска певица Сюзън Бойл, която  стана известна след изпълнението си в предаването Britains Got Talent , съобщи че е болна от  една от формите на аутизъм. Изпълнителката призна, че след като  научила диагнозата си, се успокоила.

    Както се оказва , 52 -годишната Сюзън Бойл , която води тих  живот в дома си в Шотландия и никога не е била  омъжена, не случайно има такава съдба. Британската актриса се оказала със синдром на Аспергер, което е форма на аутизъм.

    Миналата година Сюзън Бойл е била на медицински преглед , по време на който  узнала за тази дисфункция. Но се изяснило и друго нещо – IQ на 52 -годишната британка бил над средното ниво. Известната  изпълнителка имала  затруднения с ученето в ранна възраст, които тогава били  свързани с нарушаване работата на мозъка , причинени от родова травма.

    Между другото , когато се е родила Сюзън , нейната майка  била на 47 години. Момичето в училище трудно общувало с връстниците си. В скорошно интервю, Сюзън Бойл съобщи, че е изпитала облекчение, разбирайки каква е  причината за проблемите и в междуличностното общуване, съобщава StarHit .

    Сюзън Бойл беше неизвестна жена, която се превърна в световна знаменитост след изпълнение в  британския музикален конкурс Britains Got Talent .

    Бел. редактора: Тази жена всъщност е едно от доказателствата за силата на всемогъщия Бог…

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *