Джордж Клуни със стилна фотосесия и размисли за социалните мрежи

    Все още в списъка на най- желаните  ергени на Холивуд,  Джордж Клуни се превърна в герой на декемврийския брой на американското списание Esquire.

    Освен че  актьорът  краси корицата на списанието  в стилна черно- бяла фотосесия, той даде и интервю, и  говори за това, защо той не обича социалните мрежи, както и какво  мисли за Брад Пит.

    За социалните мрежи : „Ако вече сте известни, аз не разбирам защо ви е Twitter.  Защо живеейки на тази благословена зелена планета, вие сте длъжни да се явявате в Twitter?  В крайна сметка, най-лошото нещо, което можете да направите – е да станете по-достъпни,  не е ли така? Ще станете достъпни за всички наоколо. Представете си: една красива вечер се прибирате у дома след като сте пили прекалено много, включвате  телевизора, а там някой ужасно  ви ругае. Ядосвате се и плюете по всичко и пишете гневно съобщение. След това отивате да спите, а на сутринта се събуждате – и вашата кариера е завършена. Ставате изтривалка пред очите на целия свят“.

    За Брад Пит : “ За дълго време  Брад беше голяма филмова звезда. Той по-добър от мен, по-добър е от Ди Каприо.  Аз наистина се възхищавам на начина, по който той се справи  с  тази роля.  Това не е лесно, но той се опита да бъде толкова искрен и честен , доколкото  е  възможно. И той все още е недосегаем. Но нещо не се получава. Той все още е най-голямата филмова звезда. Това не означава, че омаловажавам невероятния му  талант, интелект, и други качества. Но преди всичко  е невъзможно да се получи друго“.

    45 3 2 1

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *