Паранормално: масови припадъци по време на обряд по екзорсизъм в Пакистан

    pakistanТова се  случило преди няколко дни. 25 шивачки във фабрика за дрехи в Карачи, Пакистан,  изпаднали в безсъзнание по време на церемония по  „гонене на зли духове“.

    Медиумът бил извикан от собствениците на фабриката, след многобройни оплаквания от дух, който досаждал и плашел работничките дълго време. Веднага след като започнал да чете предвидените за такива случаи заклинания, жените започнали да губят съзнание  една след друга. Тези, които останали в съзнание, се разбягали в  различни посоки, крещейки за помощ.

    В края на краищата се наложило да бъдат извикани спасители, които ги закарали в болница. Според спасителните екипи, причината за този странен инцидент е неизвестен газ, който изпълнил стаята, където се провеждал обряда.

    От друга страна  лекарите, които лекували жертвите,  изключва да е имало газ. Повечето жени били  с временни  неврологични отклонения, които е вероятно да са свързани със силен страх , който е причинил масовата истерия.

    „Аз не вярвам, че  жените са били обсебени от нещо – казва експертът в Медицински център д-р Simin Jamali. – Най-вероятно, това е само масова истерия“.

    http://tribune.com.pk/story/623782/paranormal-activity-women-fall-unconscious-following-exorcism-at-landhi-factory/

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *