Правоверният ще получи в рая 19 604 девици

    Институтът за изследване на пресата в Близкия изток (MEMRI) публикува превод на видеолекции на саудитския проповедник Мухамед Али Шанкити за тези радости, които очакват в рая правоверния мюсюлманин.

    „Всеки мюсюлманин ще получи най-малко две чернооки девственици в рая.  Всяка девица има 70 слугини.  Вие имате право на сексуални отношения с девствениците, и със слугините. Всяка жена на този свят, попаднала в рая, има право на 70 чернооки девици.

    В рая има четири типа жени. Първо  жените от този свят, попаднали в рая. Всяка със 70 чернооки девици. Вторият вид – чернока девственица. Всяка със 70 слугини. A слугинята е  трети вид. Извинявам се – в рая има само три вида жени.

    Ако сте били женени в този свят, в рая ще получите обратно жена си. Тя идва със 70 чернооки девици, с всяка от които може да се прави секс. А всяка от девиците има слугини.

    Така че колко жени ще имате? – И това е минимум!

    Сега, да предположим, че на този  свят сте имали четири жени, всяка от които ще бъда в рая със 70 чернооки девици и 70 слугини … Колко е това? – Така че да ви помага Аллах!

    Ще бъдете с жена си от 70 години. Когато тези 70 години изминат, черноока девственица ще викне по вас: “ Ей, слуга на Аллах, мога ли да получа парче от теб?“

    Вие ще се обърнете и ще видите, че жената пред вас  е още по-красива от тази, с която сте били. Ще я питате: “ Кой си ти?“ И тя ще  отговори: „Аз съм твоята девственица в рая.  Аллах ти е казал за нас, когато той каза: И ще са повече от тях, аз съм една от тези, които са „повече“.

    Вие ще оставите тази и ще идете при следващата. Да ви помогне Аллах…
    И ще прекарате с нея още 70 години, и ще дойде третата и ще каже:“О,  слуга на Аллах, може ли да получа парче от вас? Можете да я гледате – тя е още по-красива, отколкото последната“.

    Публикуването  на лекциите на Шанкити стана фона на скандала, който набира сила – за „секс джихада“ в Тунис. Тунизийската преса публикува шокиращи подробности за озлочестените религиозни момичета, които са били примамени в Сирия за да удовлетворят сексуалните нужди на джихадистите.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *