Венчаха Путин и Кабаева

    putin-kabaevaРуският президент Владимир Путин и гимнастичката Алина Кабаева бяха „венчани „.  В събота в социалните мрежи се появи информация за сватбата на Путин и Кабаева, пише Forbes Russia .

    Така например за церемонията пише в Twitter адвокатът Kала Aхилгов. „Казаха ми, че Путин и Кабаева се венчават днес в Иверския манастира.  Валдай целият е обкръжен“ – казва той .

    Aхилгов по-късно каза, че не вярва в истинността на тази информация , но местните жители са му казали, че местността около манастира е обкръжена.

    Само че прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков отрече информацията за сватбата по  телевизионния канал „Дъжд“.

    Песков каза, че всички тези съобщения са съботни интернет упражнения“

    Ще припомним, че през юни Владимир Путин обяви, че бракът им с Людмила Путина, който продължи почти 30 години, е приключил. Самата Людмила Путина обясни раздялата с това, че заради работата на съпруга си, те практически не се виждат.

    Както е известно Алина Кабаева отдавна е спрягана за любовница на Владимир Путин. Според слуховете  гимнастичката дори е успяла да роди на руския президент  две деца – син и дъщеря.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *