Шон Конъри категорично доказа, че не е болен (фото)

    kon-2Актьорът се появи в общественото след слуховете за сериозна болест.  Легендарният актьор Шон Конъри, за който наскоро се появиха слухове, че е болен от сериозно заболяване, реши да докаже, че е здрав,  по най-добрият начин – да се появи пред публиката и да демонстрира много добро здраве. В четвъртък в Ню Йорк, той присъства на мача на US Open и решително подкрепи своя сънародник – британския  спортист Анди Мъри.

    kon-4
    Конъри се появи на трибуните на корта  заедно с приятел, с който е постоянно си говореха и шегуваха.

    Ще припомним, че в края на август  се появи интервю на актьора Майкъл Кейн,  в която той заяви, че приятелят му Шон Конъри страда от болестта на Алцхаймер, вече не е в състояние напълно да контролира тялото си и бавно угасва. Няколко дни по-късно Кейн отрече публикуваното – по думите му, журналистът може да се е объркал или не е разбрал думите му.

    kon-3

    Спекулациите за здравословното състояние на Конъри вероятно се появиха, защото актьорът от 2010 г. насам той живее в  Ню Йорк като отшелник-  престана да се появява в обществото и да присъства на светски събития. Актьорът заяви, че напълно е приключил кариерата си и цялото си време прекарва в заслужена почивка. А и преди година отказа съблазнителна второстепенна роля , за която му баха предложени 500 милиона долара.

    Снимка: dailymail.co.uk

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *