Новият смартфон Vertu Ti Ferrari

    vertu-ferarriНай-новият продукт в шестгодишната история на сътрудничество между двете марки, този път е наречен Vertu Ti Ferrari Limited Edition. Той е посветен на спортния  автомобил Ferrari F12 Berlinetta.

    Новият смартфон е изработен от титан и с рамка от черна и червена кожа, като седалките на колата.

    Телефонът, който работи с операционната система Android v4.0, е на базата на 1.7-GHz двуядрен процесор Qualcomm MSM8260 Snapdragon S4, разполага с 3.7-инчов сензорен дисплей с WVGA-формат ( 480 х 800 пиксела), 1 GB RAM, 64 GB за съхранение, NFC, 802.11 а / b / g / g  Wi-Fi и Bluetooth v4 + LE модули, предна 1.3-мегапикселова камера за видео разговори и 8-мегапикселова камера с двойна светкавица.

    Също така razpolaga s A-GPS приемник, акселерометър, жироскоп, електронен компас, HSPA +, Micro USB порт, 3.5 мм аудиоизход и батерия BL-5K Nokia с капацитет от 1250 мАч.

    Vertu също така са установили специално приложение, което включва директен достъп до Официалния вестник на Ferrari, профилите в социалните мрежи Facebook, Twitter и YouTube, дилъри и оторизирани сервизи, както и уникални мелодии и тапети.

    Всеки телефон е правен  на ръка от един техник във Vertu в Хемпшир, Англия, и ще се предлага в лимитирана серия в  мрежа от 500 търговски обекта (включително 70 бутици Vertu) в 66 страни по целия свят. Цената не е обявена, въпреки че в мрежата се говори, че джаджата ще струва $16,300.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *