НЛО – гостите на прага

Не много отдавна всяка публикация по темата за НЛО, предизвикваше силна реакция в обществото и най-вече скептична. “Отново тези уфолози нещо са направили”, но сега вече не трябва да си уфолог, за да видиш или снимаш НЛО. Те са навсякъде около нас – на планетата, държавите, градовете, селата, къщите и над главите ни. Настъпи ерата на НЛО.

Гостите вече прекрачиха прага на нашия дом – Земята. Разбира се, те влязоха без да почукат – те почукаха, но никой не искаше да чуе, а те влязоха сами.

Искат или не искат политици и управници, но НЛО и извънземното присъствие е свършен факт. И затова се измени отношението към НЛО в по-висшите слоеве на обществото. До преди няколко години бе невъзможно да си представим, че Конгресът на САЩ ще проведе конференция за НЛО и ще организира публични изслушвания с хората, контактували с извънземни.

Информация за НЛО,  срещи с извънземни, аномални  явления вече са истинска буйна река от информация, дори и в контролираните от държавата медии. Множество доказателства под формата на снимки и видео клипове се появяват всеки ден и ако по-рано, един видеоклип се изследваше в продължение на години, сега  дори не  се опитват да анализират, и дори не се опитват да го дискредитират. Материалите са толкова много, че опитите за присмех и дискредитиране са загубили всякакъв смисъл.

Промени се и самата тактика и поведение на НЛО – те престанаха да се маскират и да се крият. Обектите буквално позират. Летят посред бял ден пред  стотици свидетели и техните  камери.

 

Единственият наболял проблем сега е, кога гостите от космоса ще се обявяват публично. Но те може и да са го направили, а властите да не казват на натъпканото с хамбургери и чалга стадо, кой управлява нашия свят, или  не възнамеряват да общуват с такива примитивни същества като хората и ще браздят нашето небе съвсем открито, занимавайки се със своите непонятни (за нас) дела.

И, хората постепенно ще се свикнат с факта, че в небето зад прозореца кръжи извънземен кораб, – “Не ни закачат, не пречат, и – това е”.

Единственият въпрос е, има ли място за нас хората като вид,  в този нов свят  с НЛО….

 

http://30dumi.com/2013/06/nlo-gostite-na-praga/

 

Секретни документи на ЦРУ потвърждават съществуването на мистичната “Зона 51?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *