Как да накарате подсъзнанието си да работи за вас

Първото нещо, което трябва да знаете – вашето  подсъзнание работи винаги. Това означава, че е активно  денем и нощем, независимо от това дали му въздействате  или не.

Подсъзнанието контролира вашия  организъм. Не можете със  съзнателно усилие да  „чуете“ този мълчалив вътрешен процес. Трябва да  започнете крадено от 30думи да се грижите за вашето подсъзнание. Необходимо е да поддържате ума си в състояние на очаквания за най-добрите събития и да следите  обичайната работа на вашето мислене да се основава единствено на лоялност, справедливост и любов.

Вярата  и убеждението са в основата на подсъзнанието. Ако вярвате, тогава приемате нещо за крадено от 30думи истина „Според вярата ви и ще ви се даде!“

Накратко  за това какво следва да се помни:

1. Нашето подсъзнание контролира всички жизненоважни процеси на организма, знае отговорите на различни въпроси и може да реши много проблеми.

2. Обърнете се към подсъзнанието преди лягане с  конкретно искане и ще се крадено от 30думи убедите в неговата чудотворна сила.

3. След като в подсъзнанието ви нещо се фиксира, всичко това ще се отрази на вашия пространствен екран  директно под формата на емоции, обстоятелства и събития. Следователно, трябва да гледате внимателно какви мисли и идеи поддържате в ума си.

крадено от 30думи

4. Законът на действие и противодействие е  универсален. Вашата мисъл е действие. Важно е да следите естеството на мислите си!

5. Всички лоши преживявания възникнат от неизпълнени желания. Ако зациклите върху проблеми и трудности, крадено от 30думи то и подсъзнанието ще ви предлага точно това. Вие сами  блокирате пътя към вашето благополучие.

6. Следвайте принципа на живота, тогава животът ви ще бъде хармоничен. Съзнателно потвърдете   твърдението: „Аз вярвам в това, че силата на подсъзнанието, която ми даде това желание, го въплъщава  за мен сега.“

7. Със смущения, крадено от 30думи тревожност и страх можете да наруши естествения ритъм на дишане, сърдечна честота и работата на други органи.

Насочвайите към подсъзнанието си мисли за хармония, мир, здраве и всички функции на тялото ви  ще се върнат към нормалното.

8. Запълнете вашето подсъзнание с очакване на  добри  преживявания и емоции и мислите крадено от 30думи ви ще се превърнат в реалност.

9. Представете си едно щастливо решене  на вашите проблеми, напълно почувствайте възторг от това, което се случва. Всички вашите фантазии и чувства ще бъдат  ясно приети, а  след това и реализирани от подсъзнанието.

защищено INVITEXT

Post Comment