Как да накарате подсъзнанието си да работи за вас

Първото нещо, което трябва да знаете – вашето  подсъзнание работи винаги. Това означава, че е активно  денем и нощем, независимо от това дали му въздействате  или не.

Подсъзнанието контролира вашия  организъм. Не можете със  съзнателно усилие да  „чуете“ този мълчалив вътрешен процес. Трябва да  започнете да се грижите за вашето крадено от 30думи подсъзнание. Необходимо е да поддържате ума си в състояние на очаквания за най-добрите събития и да следите  обичайната работа на вашето мислене да се основава единствено на лоялност, справедливост и любов.

Вярата  и убеждението са в основата на подсъзнанието. Ако вярвате, тогава приемате нещо за истина „Според вярата ви и крадено от 30думи ще ви се даде!“

Накратко  за това какво следва да се помни:

1. Нашето подсъзнание контролира всички жизненоважни процеси на организма, знае отговорите на различни въпроси и може крадено от 30думи да реши много проблеми.

2. Обърнете се към подсъзнанието преди лягане с  конкретно искане и ще се убедите в неговата чудотворна сила.

3. След като в подсъзнанието ви нещо се фиксира, всичко това ще се отрази на вашия пространствен екран  директно под формата на емоции, обстоятелства и събития. Следователно, трябва крадено от 30думи да гледате внимателно какви мисли и идеи поддържате в ума си.

4. Законът на действие и противодействие е  универсален. Вашата мисъл е действие. Важно е да следите естеството на мислите си!

5. Всички лоши преживявания възникнат от неизпълнени желания. Ако зациклите върху проблеми и трудности, то и подсъзнанието ще ви крадено от 30думи предлага точно това. Вие сами  блокирате пътя към вашето благополучие.

6. Следвайте принципа на живота, тогава животът ви ще бъде хармоничен. Съзнателно потвърдете   твърдението: „Аз вярвам в това, че силата на подсъзнанието, която ми даде това желание, го въплъщава  за мен сега.“

7. Със смущения, тревожност и страх можете да крадено от 30думи наруши естествения ритъм на дишане, сърдечна честота и работата на други органи.

Насочвайите към подсъзнанието си мисли за хармония, мир, здраве и всички функции на тялото ви  ще се върнат към нормалното.

8. Запълнете вашето подсъзнание с очакване на  добри  преживявания и емоции и мислите ви ще се превърнат в крадено от 30думи реалност.

9. Представете си едно щастливо решене  на вашите проблеми, напълно почувствайте възторг от това, което се случва. Всички вашите фантазии и чувства ще бъдат  ясно приети, а  след това и реализирани от подсъзнанието.

защищено INVITEXT

Post Comment