Der Spiegel: Путин е гей?

    putinКремъл наскоро публикува нова снимка, на която се вижда как руският президент Путин  e на риболов и  вади от водата  огромна 21-килограмова щука, разказва на страниците на Der Spiegel журналистът Jan Fleischhauer.

    Разбира се, някои от руските опозиционни блогъри  веднага заключиха, че такава тежка и голяма риба не може да плува и веднага би отишла дъното. „Наистина, достатъчно e да се припомни, че германецът  Лотар Луис  улови през 1986 г. риба с тегло 25 килограма – напомня авторът. Затова в този случай резултатът е 1:0 в полза на Путин, а не на опозицията.“

    Но от  Путин това не може да се отнеме, продължава журналистът,  тъй като   „обича да качва снимките си в интернет.“ Понякога той позира с оръжие в ръце, или в близост до животни, които могат да се видят само в зоологическата градина. От време на време президентът прави много по-опасни неща и лети със сибирски жерави  или се потапя с подводница на дъното на езерото Байкал.

    Но най-вече, подчертава Jan Fleischhauer, „руският лидер обича да се снима гол до кръста.“ „Всеки път, когато времето позволява, президентът сваля ризата си – казва журналистът. Така например подобни снимки, на  които Путин е гол до кръста и демонстрира развита мускулатура, има  сред тези, които са били направени по време на риболовa.“

    И какво, пита авторът, говорят тези снимки за сексуалната ориентация на Путин? „Може би той е гей?“ Защото обикновено, продължава журналистът, подобни нагласени  снимка с излишък от мъжественост се появяват на  плакати, които хомосексуалистите окачват  на стената в кухнята или спалнята си.

    „Фактът, че Путин твърди, че  е против хомосексуалността и категорично го отхвърля, не означава нищо, – казва авторът.
    Напротив. Хомофобията,  по нищо не се различаваща се от други разстройства- фобии, често се оказва дълбоко вкоренен страх от собствените потиснати влечения“. Това, подчертава Der Spiegel, е известно от психологията,  разбира се.

    Нещо повече, заключава авторът, „колкото по-силен е страхът, толкова повече човекът се занимава с тематика, към която е  болезнено чувствителен“.
    Путин, както знаем,  подписа закон, забраняващ пропагандата на хомосексуализма в края на юни.

    http://www.spiegel.de/politik/ausland/jan-fleischhauer-ist-praesident-putin-schwul-a-914239.html

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *