Най-сексуалната порноактриса заряза кариерата си и стана вярваща

    djenaДжена Пресли, призната от списание Маxim за най-сексуалната порноактриса в света, е решила да сложи край на кариерата си и да се обърне към Бога.

    Според портала WND, тя не само се е събличала  за пари, но и се е занимавала с проституция. Снимала се е в повече от 275 филма. Тя също така е употребявала наркотици и е правила опит за самоубийство.

    Сега, обаче, животът и  се променя драматично. Джена се прибрала един ден у дома и казала, че сега вярва в Бог. „Благодаря ти, Господи! Намерих Го, и сега съм у дома „- казва 26-годишната порноактриса, която повярвала силно в Спасителя.

    От биографията на Джена е известно, че в порнофилми започва да се  снима ще преди да навърши 18. На 14-годишна възраст  става жертва на изнасилвач, а на 15 започва да танцува стриптийз в Мексико.

    В живота на  момичето не липсва и загуба на любим човек. Пред очите и банда велосипедисти пребива човек, с когото тя се запознала в църквата и се срещала известно време.

    След това Джена отново става наркоманка. От „тъмнината“ я спасява организацията  XXX Church, която помага на хората,  пристрастени към порнографията.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *