Елизабет II посъветва Кейт да побърза с раждането, защото излиза в отпуск

    kateВеликобритания е замръзнала  в очакване на раждането на детето на херцога и херцогинята на Кеймбридж, но с още по-голямо нетърпение чака това събитие Нейно Величество кралица Елизабет II.

    Нищо няма право да нарушава графика на кралицата, дори и такова събитие като раждането на наследник на трона, пише Guardian.

    •     „Не ме интересува. Но бих се радвала това да се случи скоро, защото отивам на почивка“
    • Елизабет II

    В двореца е средата на юли, което означава, че Нейно Величество аха и  отива на почивка в Шотландия в своята резиденция Balmoral.

    В сряда, кралицата направи работно посещение в английското графство Къмбрия. Сред тълпата от хора  се оказа и десетгодишното момиче Фей Бейтли, което с  детинска непосредственост попита Нейно Величество, какво повече иска – правнук или правнучка?

    „Не ме интересува, но бих се радвала това да се случи по-скоро, защото отивам на почивка“ – каза Елизабет II.

    Никой не е по-нетърпелив, добавя Daily Mail,  от дузината журналисти, които са вече две седмици на денонощно дежурство в лондонската болница St.Mary’s Hospital, където Кейт ще роди.

    Кенсингтонският дворец никога не е съобщавал  предполагаемата дата на раждане. По-рано тази година  Кейт спомена, че това ще се случи в средата на юли.

    Daily Mail твърди, че според негови източници  херцогинята на Кеймбридж вече е преносила детето , но  лекарите засега не правят нищо, за да се ускори раждането.

    В момента,  пише изданието, Кейт се крие от топлината в дома на родителите си в Лондон в Berkshire. Вестникът не се сдържа да посочи, че това не е просто къща, а  имение за  4.8 милиона паунда.

    По материали на Би Би Си.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *