Ева Лонгория: Имам ново гадже (фото)

    eva12След като научи, че нейният бивш съпруг се жени,  актрисата започна роман.  Актрисата Ева Лонгория отново е влюбена и любовта  и е взаимна. Това звездата призна в интервю за People и каза името на любовника си – 34-годишният предприемач от Флорида Ернесто Аргуело.

    „Мисля, че нашите отношения са толкова специални, защото ние наистина ги започнахме като приятели,“ – признава 38-годишната Лонгория. Тя припомня, че е срещнала Аргуело миналата година, когато той участва в риалити шоуто «Ready For Love“.

    Тогава срещата им е била неуспешна. А през април, когато се появиха слухове за романтика между Ева и Ернесто, актриса в туитър категорично отрече за  връзка.

    Приятели смятат, че Лонгория и Arguello са перфектна двойка защото и двамата говорят на испански, изповядват една и съща религия и принадлежат към една и съща култура.

    В същото време признанието на Ева бе последвано от още едно събитие. Миналата седмица бившият и съпруг, баскетболистът Тони Паркър обяви предстоящия си брак с френската журналистка Aксел  Франсин. Някои светски коментатори смята прибързаното изявление на актрисата, че тя не е искала да „изостава“ от бившия съпруг.

    eva-longoria

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *