Фермер храни прасетата си с марихуана и ги пои с водка

    praseУилям фон Шенедау, свиневъд от Вашингтон използвал отпадъците от марихуана,  отглеждана  в близката ферма, и хранил  със стъблата и листата на растението своите животни, които, според него, се търкаляли по тревата „и били безумно щастливи“ – точно като хората.

    Освен това свинете, които се хранели с марихуана , наддавали на тегло 20%  по-бързо от тези, които били хранени с обикновена храна, а месото им било  по-крехко, тлъсто и годно за производство на бекон.

    За производството на лекия наркотик се използват  цветните пъпки на марихуаната, а останалите части на растението се превръщат в  отпадъци и компост, а факта, че миналата година в  щата Вашингтон бе легализирана употребата на марихуана, предизвика рязко увеличение на продажбите на пазара.

    Месо от свинете, хранени с отпадъци на марихуана, фон Шенедау продавал на касапи, съобщава телевизионният канал NBC News.

    Фермерът тайно тествал купувачите на новия тип свинско и изяснил, че те го намират за по-вкусно и сочно от традиционното.

    Предприемчивият фермер продължил  експериментите:  той поил прасетата с бира и водка, наричайки ги „купонджии“ (party animals).

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *