Posted inБез категория

Сега в Румъния…: спецчасти арестуваха футболист по време на мач (видео)

Румънски спецчасти направиха впечатляваща операция по арестуването на престъпник. Това се случи по време на мач в четвъртата дивизия по  футбол, между отборите на „Чисода“ и „Униреа“, пише „Съветски спорт“.

Агенти с маски нахлули на терена и  под дулото на пистолетите натръшкали на тревата  всички футболисти за да арестуват един от тях. Цел на операцията бил играчът на „Чисода“ Сорин Удру, който е обвинен в грабеж и контрабанда. Видеозаписът на ареста вече е хит в интернет.

„Те дойдоха с автомобили със сирени точно по време на мача и да ни натръшкаха на земята. Аз  не осъзнавах какво се случва, изпаднах в паника Всички играчи бяха шокирани от това, което се случва, много бяха със сълзи на очите.“ – казва в интервю за banatsport.ro съотборник на арестувания.

Според изданието, две дузини невинни играчи и няколко съдии, били проснати на земята по очи, като срещу тях били насочени оръжия. Полицията е знаела къде е Удру, така че той можел да бъде задържан на всяко друго място. Освен това се оказало, че издирваният  престъпник не е бил на терена: той наблюдавал играта от трибуните.

Заслужава да се отбележи, че това не е първият инцидент с арест на футболист по време на мач. През февруари полицията попречи на израелския отбор „Ирония“ да спечели мач от първата Лига на местното първенство. Треньорът трябвало бързо да намери заместник на нападателя  Lior Asulin, който е арестуван по време на почивката заради  задължения –  не платил навреме на бившата си съпруга $ 4 000.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *