Ахмед Ангел – най-красивият мъж на света

    ahmed2--644x362Младият мъж на име Омар ал- Боркан Гала (на снимката долу) , който бе депортиран от Саудитска Арабия защото е  прекалено красив, се сдоби с достоен конкурент, пише  ABC. Иракчанинът Ахмед Aнгел е  новата сензация в социалните мрежи, казва авторът, който се крие зад инициалите MB.

    Ахмед твърди, че е  на 18 години,  учи медицина в Беларус и работи на непълно работно време като  модел. По-точно, той заявява: „Аз не съм модел, аз съм супермодел.“

    „Много гел за коса и „Photoshop“ са му помогнали  да си създаде образ, който самият той рекламира, наричайки себе си „ангел“ и „кралят на света. „- се казва в статията. Според вестника за три месеца повече от един милион души са гледали снимката,  публикувана от  Aхмед във „Facebook“.

    В интервю за International Business Times той казва, че най-важното в живота за него е изучаването на медицината. Според Ахмед той говори арабски, руски, английски и френски език.

    „Някои медии предупредиха, че Ахмед Ангел вероятно не  съществуват в реалността –  това е само киберобраз“ – посочва изданието.

    365614-omar-borkan-al-gala
    Източник: ABC

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *