РЗС: Купувачите на гласове да излезнат на светло!

    Партия „Ред, законност и справедливост” има достоверна информация, че купувачите на гласове от Варна от които днес са иззети списъци, документи и голяма сума пари, са от ДПС. Главният схемаджия Янко Станев е дясната ръка на варненския фараон.

    РЗС остро се противопоставя на тенденцията, наложена по време на предизборната кампания, да не се оповестяват партиите, които седят зад купувачите на гласове. Ние следим внимателно този процес и смело можем да заявим, че класацията в това отношение се води от ДПС, а веднага след тях се нареждат „Лидер” и „БЗНС – Александър Стамболийски” с лидер Спас Панчев, който е в състава на „Коалиция за България”. По-нататък в класацията са малки партийки, на които не си заслужава да им споменаваме името.

    Смело можем да направим извода, че ДПС се циганизира, тъй като голяма част от българските турци и помаци бягат от тази партия, която се превърна в частен холдинг на Ахмед Доган. Все повече избиратели на ДПС съзнават, че това не е тяхната партия, тъй като на върха й стоят богати хора, които 23 години мародерстват бедните и трудолюбиви български турци.

    Този път не трябва да гърмят само пионките, докато техните началници пият кафе в сараите си.

    ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *