РЗС: Купувачите на гласове да излезнат на светло!

Партия „Ред, законност и справедливост” има достоверна информация, че купувачите на гласове от Варна от които днес са иззети списъци, документи и голяма сума пари, са от ДПС. Главният схемаджия Янко Станев е дясната ръка на варненския фараон.

РЗС остро се противопоставя на тенденцията, наложена крадено от 30думи по време на предизборната кампания, да не се оповестяват партиите, които седят зад купувачите на гласове. Ние следим внимателно този процес и смело можем да заявим, че класацията в това отношение се води от ДПС, а веднага след тях се нареждат „Лидер” и „БЗНС – Александър Стамболийски” с лидер Спас крадено от 30думи Панчев, който е в състава на „Коалиция за България”. По-нататък в класацията са малки партийки, на които не си заслужава да им споменаваме името.

Смело можем да направим крадено от 30думи извода, че ДПС се циганизира, тъй като голяма част от българските турци и помаци бягат от тази партия, която се превърна в частен холдинг на Ахмед Доган. Все повече избиратели на ДПС съзнават, че това не е тяхната партия, тъй като на върха й стоят богати хора, които 23 години крадено от 30думи мародерстват бедните и трудолюбиви български турци.

Този път не трябва да гърмят само пионките, докато техните началници пият кафе в сараите си.

ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment