РЗС: Купувачите на гласове да излезнат на светло!

Партия „Ред, законност и справедливост” има достоверна информация, че купувачите на гласове от Варна от които днес са иззети списъци, документи и голяма сума пари, са от ДПС. Главният схемаджия Янко Станев е дясната ръка на варненския фараон.

РЗС остро се противопоставя на тенденцията, наложена по време на предизборната кампания, крадено от 30думи да не се оповестяват партиите, които седят зад купувачите на гласове. Ние следим внимателно този процес и смело можем да заявим, че класацията в това отношение се води от ДПС, а веднага след тях се нареждат „Лидер” и „БЗНС – Александър Стамболийски” с лидер Спас Панчев, който е в състава крадено от 30думи на „Коалиция за България”. По-нататък в класацията са малки партийки, на които не си заслужава да им споменаваме името.

Смело можем да направим извода, че ДПС се циганизира, тъй като голяма част от българските турци и помаци бягат от тази партия, която се превърна в частен холдинг на Ахмед Доган. крадено от 30думи Все повече избиратели на ДПС съзнават, че това не е тяхната партия, тъй като на върха й стоят богати хора, които 23 години мародерстват бедните и трудолюбиви български турци.

крадено от 30думи

Този път не трябва да гърмят само пионките, докато техните началници пият кафе в сараите си.

ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

защищено INVITEXT

Post Comment