„Коалиция център – свобода и достойнство“ ще работи с президента на Еквадор за свобода на словото, свобода от бедност, и свобода от деспотизъм

    „Коалиция център – свобода и достойнство“ изпрати писмо до президента на Еквадор Рафаел Кореа, в което го уверява, че ще работи с него за свобода на словото, свобода от бедност, и свобода от деспотизъм, чрез намаляване на корупцията, държавното свръхрегулиране, употребата на държавни ресурси за манипулиране на обществото.

    В писмото се казва:

    Уважаеми господин президент,

    Ние – група български политици, журналисти и общественици Ви поздравяваме за безпрецедентния Ви политически акт – да предоставите убежище на съвременния герой на Свободата и Истината – Джулиан Асандж.

    Българското общество боледува, облъчвано от страниците на монополизирана жълта преса и олигархично обсебени електронни медии. Свободният Интернет е последният вал за защита на конституционното и естественото човешко право – да се знае истината.

    Трябва да запазим интернет свободен от държавна цензура, контрол и манипулации. Правото на журналистите да публикуват в интернет е най-силният инструмент за прозрачност в съвременното болно общество.

    Ще работим заедно с вас за свобода на словото, свобода от бедност, и свобода от деспотизъм, чрез намаляване на корупцията, държавното свръхрегулиране, употребата на държавни ресурси за манипулиране на обществото.

    Вашият смел акт в защита на Джулиан Асандж ни окуражава в нашата борба срещу мафиотизирани политици и партньорите им – медийните олигарси и корумпирани полицаи. Вие защитихте ИСТИНАТА.

    ИСТИНАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ПОЛИТИКА!

     

    Петицията във Ваша и на Джулиян Асандж подкрепа е в интернет на адрес: http://www.peticiq.com/freedom

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *