Китаец превърна жилищен блок в гигантска ледена висулка

    apartamentЖителят на китайския град Дзилин Wen Su създаде на стената на дома си замръзнал водопад  без да спира чешмата в апартамента си през цялата зима, пише Orange News. Китаецът се страхувал, че тъй като е единственият обитател на блока, тръбите в неотопляваните апартаменти на съседите може да замръзнат, и така   той ще остане без вода.

    След като дошла зимата, Wen отвел изхода на мивката извън апартамента и пуснал водата докрай. Водата бликала няколко месеца и в крайна сметка част от блока,  в непосредствена близост до апартамента му, се превърнала в гигантска ледена висулка.

    58-годишният Wen останал сам в панелния блок, след като всички други наематели го напуснали, получавайки апартаменти от компания за недвижими имоти, която очаквала да да построи на мястото на стария блок мол. Wen отказал да се изнесе защото парите за  обезщетението му се видели малко.

    Сега, поради факта, че неговият случай се появи по  медиите в Китай, властите на града може да поискат от компанията бързо решаване на проблема. По този начин шансовете на Wen да получи желаната  компенсация значително се увеличават.

    Ето и още един китаец, който не иска да се изнесе от стария си дом въпреки всичко:

    Къща в средата на магистралата

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *