Появи се машина на времето

    Иранецът  Али Разеги твърди, че е успял да да създаде „машина на времето“, която е в състояние да предсказва бъдещето за осем години напред. За  създаването на машината, чиято точност той оценява на 98%, на 27-годишния изобретател са му трябвали  десет години. Той вече е подал заявка за патент в Центъра за стратегически изследвания, обаче, няма да намерение да произвежда прототип.

    Устройството е с малък размер – това е всичко, което се знае за него. Изобретателят  отказва да назове стойността на проекта като отбелязва, че американците „се опитват да създадат нещо  подобно, харчейки милиони долари, но без резултат.“

    Разеги също така добавя, че неговата „машина на времето“ може да донесе много ползи за човечеството, тъй като може да помогне за предотвратяване на военни конфликти и да се научават  колебания в курсовете на валутите, пише Ал Арабия.

    Той също така се оплаква, че роднините му го критикуват за изобретението и го обвиняват в опит да „играе на Бог.“ „Този проект не противоречи на нашите религиозни ценности,“ – казва Разеги.

    Общо Aли Разеги има близо 180 патента за различни изобретения, отбелязва Daily Mail, като първият от тях е получил , когато е само на 17 години. Що се отнася до „машината на времето“, то, според учения, въпросът за създаването на прототип не стои на дневен ред“.
    Той се страхува, че китайците може да откраднат изобретението му и след това да направят милиони копия.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *