ВМРО предлага защита на семейството на Иван Калмуков

    ВМРО има готовност незабавно да заведе под своя охрана семейството на Калмуков на безопасно място. Смятаме, че тежкият инцидент, случил се в кв. „Димитър Миленков“ в столицата, е пряко свързан с неспособността на държавата да гарантира сигурността и спокойствието на българските граждани.

    През изминалите дни по националните медии бяха отправени редица заплахи за живота и здравето на семейството на Калмуков.

    Днес замeстник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки изпраща сигнал до Софийската градска прокуратура, с искане да бъдат установени, задържани и подведени под наказателна отговорност лицата, които отправиха публично заплахи и закани за убийство, палежи и саморазправа към роднините.

    Смятаме, че близките му нямат никаква вина за стореното от него и сме убедени, че държавата не е в състояние да осигури тяхната безопасност.

    Затова ВМРО предлага закрила си на тези невинни хора, след като властта е абдикирала от задължението си да се справи с циганската престъпност.

    До момента единство ВМРО – Българско национално движение е предложила цялостно решение на циганския въпрос. Тъй като не бяха взети мерки, в момента страната ни е изправени пред два пътя – или вписване на циганите в обществото, или гражданска война.

    Този трагичен инцидент е пряко свързан с поредицата самоубийства в страната и е поредното доказателство за необходимостта от радикална промяна в държавата.

    В знак на несъгласие с безхаберието на управляващите ВМРО продължава да развява националния трибагреник наобратно.

    ЗА БЪЛГАРИЯ!

    С обърнати знамена до победата!

     http://vmro.bg

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *