Най-кратките бракове в историята на Холивуд

    holiwoodСелекция с 5-тте най-кратки бракове в историята на Холивуд. Интересно е, че въпреки раздялата, всички са останали щастливи.

    1. Кармен Електра и Денис Родман. Бракът им продължава девет дни.

    На 14 ноември 1998 г.американска актриса Кармен Електра и баскетболната звезда Денис Родман сключват брак. Но една седмица по-късно Родман подава молба за развод. Според баскетболиста по време на сватбената церемония той е бил пиян.

    2. Денис Хопър и Мишел Филипс. Бракът им  продължил осем дни.

    През 1970 г. на Хелоуин в гр. Таос е сватбата на кинозвездата  Денис Хопър и певицата от група Мамас енд Папас – Мишел Филипс. Една седмица след сватбата  Мишел, по молба на баща си, подава молба за развод. Но  Хопър очевидно е бил щастлив от семейния живот с Филипс. В интервю за „Ню Йорк Таймс“ той признава: „седем дни бяха доста хубави, а осмият бе лош.“

    3. Бритни Спиърс и Джейсън Александър. Бракът им трае 55 часа.

    На 3 януари 2004 г. в Лас Вегас  американската певица Бритни Спиърс се омъжва за своя приятел от детинство Джейсън Александър. 55 часа по-късно двойката се развежда. В интервю за Access Hollywood  Александър казва, че това е било просто желание да  направи нещо диво и безумно.

    4. Жа Жа Габор и Фелипе де Алба. Бракът им продължава един ден.

    Бракът на американска актриса Жа Жа и мексиканския плейбой Фелипе де Алба е осми  за Габор. През април 1982 г. се провежда сватбената им церемония. Но след един ден Габор решава да сложи край на брака, казвайки, че той не е  законен , защото е подписан в международни води. През 1986 г. Жа Жа казва пред списание People, че винаги се омъжва за лоши момчета, и в това е нейната трагедия.

    5. Робин Гивънс и Светозар Маринкович. Бракът им продължава 8 часа.

    В списъка на бившите кавалери на американската актриса Робин Гивънс са такива известни хора като комикът Еди Мърфи, актьорът Брад Пит, комикът Хауърд Стърн, боксьорът Майк Тайсън. Но най-скоропостижна връзка е била при брака и с тенис- инструктора Светозар Маринкович. Двамата се оженват и развеждат в един и същи ден, 22 август, 1997 г.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *