РЗС: Кунева да спре да плагиатства

    Политическата инфантилност и безпомощност на кръга около снахата на Политбюро достигна до краен предел. Бившата евробюрократка осъзна, че не е в крак с дневния ред на обществото и реши да си присвоява чужди идеи, като призова за свикване на Велико народно събрание и приемане на нова конституция.

    Защо едва сега Кунева прозря необходимостта от промяна и защо не генерира някакви нови идеи, а краде чужди? Може би това е въпрос на манталитет, усвоен от присъствието й в Тройната коалиция. Как така докато години наред беше част от властта и то все на ключови позиции, дори не гъкна за рестарт на системата, а сега прокламира идеята за нова конституция като своя? Когато ние говорихме за нов основен закон, тя вземаше големи заплати и тлъсти комисионни, а сега мисли, че българските граждани са безпаметни и са забравили, че Кунева и фамилия Пръмови сътвориха действащата Конституция.

    Уведомяваме г-жа Пръмова, че процедура за предизвикване на референдум с цел приемане на нов основен закон вече има и тя не е приключила, тъй като все още Народното събрание не се е произнесло. Затова й предлагаме, ако е искрена в желанията си, да подкрепи идеята на РЗС за нова конституция, а не тя и нейният паж Вълчев да се опитват да плагиатстват безскрупулно.

    Припомняме, че още от създаването си през 2005 г. РЗС си поставя като основна цел приемането на нов основен закон. След 23 години имитация на демократичен преход ние сме повече от убедени, че бъдещето на страната ни минава през реализиране на каузата на РЗС – Нова Конституция за Нова България!

     

     

    ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС