Ново нападение срещу Обама: муха кацна на челото му (видео)

    Obama_fly_2010_2461812cНа церемония  по представянето от американския президент Барак Обама на двамата нови членове на администрацията, се случи малък инцидент.

    По време на речта на президента около него започна да кръжи и да жужи муха.

    В резултат  насекомото  кацна на челото на американския лидер.

    „Това нещо ми досажда“ – цитира „Телеграф“ Обама, който махна мухата и продължи  представянето. В президентската администрация казват, че насекомото е кръжало над главата на президента около пет минути, преди да избере  място за кацане.

    Това не е първият път, когато Обама по време на важни дейности е атакуван от мухи. През 2010 г.  досадното насекомо кацна на брадичката му. Президентът на САЩ премигна няколко пъти, поклати глава и с ръка изгони мухата. Този път  предпазливият Обама не уби насекомото, както преди една година.

    През 2009 г., по време на интервю за CNBS на живо,  муха  започна да дразни президента и той без да се замисля, с ловък удар я уби.  Той предложи на операторите да не изключват камерите и да заснемат трупа на насекомото.

    Справедливо е да се отбележи, че преди да стигне до крайности, президентът мирно съветва мухата да си ходи. Но тя не се вслуша в препоръката, за което плати с живота си. Тогава, удряйки мухата,  Обама бе изправен пред лавина от критики от страна на еколози.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *