Звездните разводи 2012: Холивудските ергени отново са на лов

    Том Круз2012 г. в Холивуд може да се счита за годината на разводите. Разпаднаха се най-известните звездни двойки, ергени са отново Том Круз, Джони Деп и Ръсел Кроу.

    Решението на Кейти Холмс да подаде документи за развод е било изненада за Том Круз. Той не можел да си представи, че съпругата му, която винаги се държеше в сянката на звездния си съпруг,  ще е в състояние да направи това. Актрисата не се впечатли от  милионите на Круз, частни самолети и статута на един от най-известните актьори в Холивуд.

    Без знанието на съпруга си  тя наема най-добрите адвокати. Според близки приятели на двойката, Кейти Холмс е уморена от постоянния контрол на съпруга си, който управлявал дори и кариерата и. В допълнение, двойката има и религиозни различия. Том Круз привлякъл към сциентологията  дъщеря им Сури, без да обръща внимание на мнението на жена си.

    Въпреки това  в Холивуд са убедени, че разводът е от полза за Кейти Холмс – тя се е разхубавила и се е заела с кариерата си. А Том Круз   отново е в списъка на най- търсените ергени.

    През  2012 г. същото нещо застигна и Джони Деп. Неговата любовна история с Ванеса Паради  приключи с раздяла. Пресата и близките им обвиняват за всичко Джони, който след 14 години брак, се завръща в образа на лошото момче на Холивуд.

    Защото често е забелязван в компанията на млади красавици и в барове с приятели. Раздялата им, обаче, не може да се нарече скандална. Двойката, която няма брак, се раздели без скандал.  Деп остави на Паради $ 150 милиона и получи разрешение да вижда децата по всяко време.

    И, както изглежда, и двамата лесно преживяват раздялата. Ванеса вече е в компанията на френски милионер. Докато Джони се радва на ергенския си  живот.

    Миналата есен ерген стана и Ръсел Кроу. „Гладиаторът“ се раздели със съпругата си Даниел Спенсър след почти 10 години брак. Увлечен от  кариерата си и снимките в Холивуд , Кроу спрял  да се прибира  у дома и забравил за жена си – австралийска красавица. Все пак Ръсел Кроу и остави 25 милиона долара.

    В ролята на желан младоженец през 2012 г. е дори Дани де Вито, който скоро ще се стане на 70. Известния актьор скъса със съпругата си – актрисата Риа Пърлман. Те бяха женени в продължение на почти 30 години. Според слуховете, съпругата на Де Вито е уморена от приключенията на звездния си мъж. Дани де Вито, който едва ли може да се нарече красив, има добра репутация в Холивуд сред дамите.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *