Дженифър Лоурънс е най-желаната жена в света за 2012 година

    Звездата от  „Игрите на глада“ актрисата Дженифър Лоурънс, е най-желаната жена в света за 2012 година. Това показва гласуването на мъжкия портал  AskMen. Като цяло в проучването са участвали около 2,5 милиона души.

    Редакторът на сайта, коментирайки резултата на изследването  заяви, че 22-годишната Дженифър, в сравнение с другите претендентки е „по-истинска“. Тази година тя бе номинирана за „Оскар“.

    Зад нея в  рейтинга попадна още една представителка на филмовата индустрия – Мила Кунис, наскоро призната от списание Esquire за най-секси жена в света. На трето място е топмоделът Кейт Ъптън, зад която се намират певицата Риана и актрисата Ема Стоун.

    Необходимо е също така да се отбележи, че в топ 10 за първи път попада Кристен Стюарт, звездата на вампирската сага „Здрач“. Десетката с най-желаните жени в света е:

    1) Дженифър Лоурънс
    2) Мила Кунис
    3) Кейт Ъптън
    4) Rihanna
    5) Ема Стоун
    6) Миранда Кер
    7) Кристен Стюарт
    8) Джесика Гомес
    9) Джесика Паре
    10) Мишел Дженеке

    (Още за Мишел Дженеке:Еротични танци на австралийска лекоатлетка покориха интернет (видео))

    А в топ 100 на най-желаните жени в света попадна и рускинята Надежда Толоконникова, от пънк групата Pussy Riot, която сега е в затвора за  две години. Тя е в класацията на осемдесет и пето място.

    Ужасно падане надолу в списъка отбелязва американската манекенка Ким Кардашиан. Миналата година тя бе в топ десет, а сега изпадна от 8-о място до 98 -мо.

    Лидерът в рейтинга от миналата година – колумбийската актриса и телевизионна водеща София Вергара, който навърши 40 години през лятото – този път е само 12 – та.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *