Posted inБез категория

Психотронни оръжия за използване срещу масите – III

Продължение. В ABC News 8.07.2008 в статията  на David Hambling – Microwave Ray Gun Controls Crowds with Noise се съобщава за работа на устройството MEDUSA  (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio) – за  разпръскване на стачкуващите с помощта на микровълнов звуков ефект, който е достатъчно  „силен“, за да причини дискомфорт или дори смърт. Тъй като звукът не постъпва през тъпанчето на ухото, човек не може да го блокира. Устройството може да изпраща вербални команди директно в мозъка.

Разлика между МEDUSA и  други такива устройства e в това, че то има специална преконфигурируема антена и може да изпраща лъчи както към един обект така и към група от обекти едновременно.

Такова устройство вече е било използвано за разгонване на демонстрации в Тбилиси на 7 ноември 2007 г. Журналисти от НТВ се заинтересували след като  видели на видеозаписите си  непознато устройство с ромбовидна антена на кола, която разпръсква тълпата демонстранти в различни посоки.

Благодарение на журналистите стана известно военно  – психологическото устройство, разработено в Съветския съюз и регистрирано в Държавния комитет на СССР за изобретения като апарата  „Радиохипноза.“ Този микровълнов генератор и източник на електромагнитни вълни с определена честота и форма на сигнала,  може да приспи от разстояние няколко десетки километра  цял град.

По инициатива на САЩ в рамките на НАТО е  създадена специална работна група, която да координира разработките , извършвани в тази област в Обединеното кралство, Франция, Германия и Дания. Генераторите, създадени в  института на Франкфурт (Германия), са проектирани да обработват големи тълпи по време на бунтове.

Според военни експерти, американската армия с безпилотни самолети е в състояние  с помощта на микровълнови генератори да  спира на няколкостотин метра от брега амфибийни щурмови кораби на противника. Според оценките на Стокхолмския международен институт по проблемите на мира  (SEPR1), през следващите две години, разходите за разработването и възлагането на обществени поръчки за несмъртоносни оръжия в САЩ ще надхвърлят един милиард долара.

И още: http://30dumi.eu/2012/12/psihotronni-ora-zhiya-za-izpolzvane-sreshtu-masite-ii/

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *