Белгиец се разведе след 19 години брак – съпругата му се оказала мъж

    Възрастен белгиец, живял 19 години в брак, неочаквано установил, че съпругата  му всъщност някога си е  сменила пола, защото била …мъж. Ян нищо не подозирал: в Моника той виждал привлекателна жена …

    Семейният скандал се превърнал в битка, съседите се обадили в полицията …

    „Чувствах сe  изнасилен“, признава 64-годишният мъж в интервю за «Nieuwsblad».

    Вестникът дал на героите си измислени имена: белгиецът – Ян, а съпругата му – Моника.

    Моника е родена в Индонезия – в Белгия тя помогала в домакинската работа на болната  сестра на Ян. След това Моника трябвало да се върна в родината си. Но скоро след това и на Ян му потрябвала помощ за децата – съпругата му го напуснала. Той поканил Моника и тя се заселва у дома му. Скоро след това  се оженили.

    Моника била на 27, а нейният съпруг – на 44.

    Моника се държала като нормална жена, използвала контрацептиви, преструвала се, че има и  месечен цикъл. Ян нищо не подозирал: той виждал в Моника привлекателна жена и се радвал, че третата му съпруга се разбира добре с децата му. Бракът му бил  щастлив.

    Но миналата година всичко се променя. Моника си намерила постоянна работа и започнала да ходи по дискотеки с „ултра-къси поли и високи токчета“. Плъзнали слуховете, че Моника някога е била мъж. Ян не можел  да понася това и решил да говори с жена си. Едва тогава Моника признала, че се е родила момче.

    Любовта с това приключила, но продължава семейния живот. Въпреки, че Ян получил развод, съдът признал правото на Моника да продължи да живее в къщата на Ян.

    „Аз не искам   да имам нищо общо с нея. Това, което тя направи с  мен и семейството ми е непростимо, „- казва Ян.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *