Разкриха тайната на младостта на Мадона

    Мадона използва витамин – проводник на енергия.   Известните личности почти винаги изглеждат добре. Не е изненадващо, че феновете винаги се чудят как го правят. Много от тях, например, не могат да разберат  как  Мадона, която вече е на 54 години, изглежда като на 35. Всеки знае, че тя е голям фен на фитнеса, но не само фитнесът помага.

    Неотдавна тайната на Мадона е била разкрита, пише Daily Mail. Оказва се, че тя, както и други известни личности, включително Черил Коул, си правят инжекции с витамин В12, който е проводник на енергия.

    „Алкохолът и стресът разрушават тялото. Вие може да се чувстватe сънлив и вял,  но витамин В12 ще  промени ситуацията.“ – казва д-р Мартин Кинсела.

    В същото време, отбелязва той, хората, които приемат витамини в таблетна форма, много грешат. Защото в този случай, полезните вещества се освобождават бавно и ефектът им не е толкова силен. Но инжекциите – това е друг въпрос.

    Между другото, B12 има не само запалени поддръжници, но и не по-малко ревностни  противници. Някои смятат, че витаминът влияе отрицателно върху щитовидната жлеза, и може да предизвика алергични реакции. „Мода за такива инжекции се появи отскоро, защото дългосрочните ефекти върху човека на B12 още не са известни,“ – предупреди експертът Хелън Гибсън-Мур от Британската фондация по храненето.

    А д-р Ерик Ашер осъжда нелицензирана употреба на витамина. Не подценявайте плацебо ефекта – каза той. – В12 не е магическо средство „.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *