Apple може да пусне свой телевизор в края на 2013 г.

     Apple може да пусне телевизор със своята марка  в празничния предновогодишен сезон през 2013 г. за около 1,5-2 хиляди долара, съобщава сайтът  AppleInsider , като се позовава на анализатора  Gene Munster  от Piper Jaffray.

    Освен телевизор, Munster прогнозира излизането на други продукти на Apple. Според анализатора, през март следващата година, компанията ще пусне обновена версия на мини таблетa Ipad с Retina дисплей, през юни щe обяви нови версии на софтуернитe платформи IOS и OS X, а през септември – дребни подобрения на смартфонa iPhone 5S.

    Експертите отдавна прогнозира, че Apple  разработва своя собствена марка телевизор, но няма официално потвърждение за съществуването на такова устройство все още. Въпреки това, с течение на времето, все повече и повече анализатори са склонни да мислят, че компанията наистина  подготвя телевизор.

    Миналата есен причина за нова вълна от слухове, че Apple разработва телевизор, послужи  официалната  биография на основателя на компанията Стив Джобс. Авторът на книгата Валтер Исаксън, разказва за желанието на Джобс да произведе  устройство, което ще промени телевизията подобно на това, както  iPOD измени звукозаписната индустрия.

    Според една от идеите на Джобс, купувайки филм и започвайки да го гледа на мобилно устройство, потребителят не е необходимо да прави допълнителни стъпки, за да продължи да го гледа на големия екран.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *