Наоми Уотс в ролята на принцеса Даяна

    За това, че Наоми Уотс (Naomi Watts) се снима във филм за живота на принцеса Даяна (Diana, Princess of Wales), стана известно в началото на лятото. Сега се появиха подробности около заснемането на филмовата продукция. Това е филм за последните две години на принцесата. Както знаете, в този момент тя има бурен  роман с египетския наследник на  милиардер  Доди Ал Файед, който завършва с ужасна трагедия.

    Към днешна дата са заснети  епизоди от личния и живот и светски събития. Филмовият екип започва да работи по тази част, в която ще бъде показана благотворителността на Даяна. Кулминацията на този епизод ще бъде посещението на героинята на Уотс  в Ангола, където ще се срещне с жертвите на противопехотни мини.

    Създателите на филма са решили буквално да предадат цялата верига от събития, така че в тези сцени Наоми Уотс наистина върви по минното   поле , носи каска и защитна жилетка.

    Актрисата признава, че преминавайки през всички събития от живота на принцеса Даяна и е позволило да осъзнае всички    прозрения на  героинята си. Тя също така добави, че изпитва още по-голямо възхищение от  принцесата за нейната смелост и доброта.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *