Опел разсекрети кабриолета Opel Cascada (видео)

    След няколко поколения кабриолети в компактния клас с имената на Kadett и Astra, марката Opel се завръща към една стара своя традиция от петдесетте и шейсетте години на миналия век – производството на редките, престижни четириместни открити автомобили от среден клас с мек сгъваем покрив като моделите Kapit?n и Rekord, но изпълнени с изцяло нов, свеж и различен дух с прилагане на най-доброто от последните технологични достижения.

    Cascada предлага изключително удоволствие от шофирането благодарение на своята извънредно стабилна каросерийна структура, системата HiPerStrut на предното окачване и технологията на ходовата част с адаптивни амортисьори FlexRide. Водачът и пътниците в новия модел могат да се наслаждават на усещането за движение под открито небе благодарение на висококачествения мек сгъваем покрив, който е в състояние да се отвори с натискането на един бутон в рамките на 17 секунди и осигурява пълна функционалност при скорост на движение до 50 км/ч.

    Eлектрозадвижваните устройства за подаване на предпазните колани на предните места, луксозните кожени тапицерии от фина естествена напа, вентилираните седалки с ергономично оформление и невидимите, но винаги готови за действие системи за безопасност правят живота прекрасен и сигурен.
    Tомас Седрън, заместник председател на управителния съвет на Adam Opel отбелязва: “Пазарният сегмент на кабриолетите от среден клас е зает само от скъпи модели на престижните марки. С новия модел Cascada, Opel предлага всички типични качества и престижни удобства на откритите автомобили от средния клас, но на много по-достъпна цена.

    Наред с това, новият модел Cascada придава завършен вид на продуктовата офанзива на марката Opel – през 2012 и 2013 година, ние разширяваме нашата гама и навлизаме в нови пазарни сегменти с електромобила Ampera, малкия SUV-модел Mokka, модерния градски ADAM и сега с този изключителен кабриолет в средния клас.”

    2013 Opel Cascada – акценти:
    – Удължен четириместен кабриолет от среден клас с мускулеста, класическа елегантност
    – Модерна, изпълнена с високо качество система на мекия сгъваем покрив, която може да се задейства и в движение при скорост до 50 км/ч
    – Изключително висока якост на каросерията, съчетана със система HiPerStrut на предното окачване
    – Богата гама от задвижващи агрегати, включваща ново поколение бензинов 1.6 Turbo двигател със система за директно впръскване на гориво.

    http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=11206

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *