Българският съветник: Гладът

    Гладът в крайна сметка си каза думата. Трите години свличане към дъното на мизерията, наложено на милиони българи от „кризисното“ управление, за сметка на разбогатяването на елита, се прояви с ярко неодобрение на политиката на правителството (ако въобще може да се говори за политика в липсата на адекватни решения).

    Все повече хора осъзнават, че са били излъгани, и че лъжите продължават безмилостно. Хубаво е, че все повече проглеждат. Това все на някъде ще избие, предполагам. Но е интересно и нещо друго. Започват да се споменават и диагнози. От лекари.

    Днес професор Чирков каза нещо много важно:

    „Аз много се страхувам като се появи някой силно екстровертен тип като поведение. Този тип, особено при политиците, иска постоянно фокусиране на вниманието върху себе си, иска медии и население да са ангажирани непрекъснато с неговия нарцисизъм. А пътят от нарцисизма до психопатията е много къс и политиците трябва много да внимават.“

    Всъщност това си е истинска диагноза, макар и леко завоалирана.

    Изглежда да се даде на 5 годишно дете зареден пистолет и да се пусне на улицата е доста по-безобидно, отколкото констатацията на Чирков…….

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *