Motorola подготвя „атомен“ смартфон

    Motorola Mobility (MMI) и Intel, коити подписаха по-рано тази година, дългосрочно споразумение за сътрудничество, насрочиха съвместна  пресконференция. Тя ще се проведе във вторник, 18 септември. Поканата за събитието  двете компании вече са започнали да изпращат na репортери. Темата на презентацията не е разкрита, пише PhoneArena.

    Ще припомним, че Motorola и Intel   сключиха  споразумение през януари на изложбата по електроника CES 2012 в Лас Вегас. Договорът предвижда тясно сътрудничество между компаниите в различни области – от хардуер  до софтуер.

    Също така беше обявено, че MMI ще започне да продава смартфони с процесорната  платформа Medfield (Atom Z2460) през втората половина на тази година. Възможно е  същият модел да  бъде показан на 18 септември. През януари, компанията обещава да пусне Android- таблет на база Atom.

    Продължителността и финансовите отношение на партньорство не бяха оповестени. Освен с  Motorola на CES 2012 Intel  сключи  подобно споразумение с Lenovo.

    MMI, която е част от Google, скоро ще даде  друга пресконференция. Както се очаква ,  на 5 септември в  Ню Йорк компанията ще анонсира флагманския  смартфон Droid RAZR HD в партньорство с оператора Verizon.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *