Posted inБез категория

Koгато някой не иска да умре и медицината е безсилна

Според заключението на лекарите, състоянието на  Алис Лоусън, която е само на една година и два месеца, е  безнадеждно. След менингит, инсулт, бъбречна недостатъчност,  момиченцето  лежи в болницата в  английския град Скънторп  в кома, свързана с машини за поддържане на живота и.

В действителност, това не е тя, а  тялото и, което вече не е в състояние да диша самостоятелно, съобщили  лекарите. И тогава нейните родители решили, че ако тяхната дъщеря умира,  нейните органи ще спасят живота на някой друг. Било решено да  изключат момичето от апаратите. Екип от трансплантолозили чакал в другата стая.

Вечерта преди да я изключат, родителите отишли при Алис и последната нощ  прекарали до леглото на дъщеря си.   После дошли лекарите и изключили апаратурата. На момичето поставили инжекция с морфин, лампите загаснали.

Майка и  мислела, че всичко е  заблуда. Тя говорила с дъщеря си,  опитала се да и каже, как всички  я обичат, представяйки си, че малкото момиче чува и разбира всичко….

И тогава сестрата дошла  и казала, че трансплантолозите си тръгнали. После дошъл и лекарят. Той казал на семейството това, което е трудно да се повярва. Лекарите   погледнали  през огледалото на стената в съседната стая, и за първи път осъзнали, че момичето … започнало да диша самостоятелно.

Днес  Алис е на повече от три години. Това уникално събитие е станало   през март 2010. Все пак след  тежката  болест болест момиченцето било като   новородено. Дори главата си не можела да държи сама. И трябвало всичко да учи отново.

Сега Алис ходи  на градина .. Алис е жива и радва своите родители.

Със съкращения от http://www.dailymail.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *