„Умен дом“ в САЩ за малко да убие собствениците си, които решили да разнообразят секса си

    Американски „умен дом“ за малко да убие собствениците си, Джесика и Уолтър Дейлис, които решили да разнообразят семейния си живот със сексуални ролеви игри.

    Според S2, инцидентът станал късно през нощта в Ню Йорк, когато Джесика решила  да се позабавлява със  съпруга си, след като закупила за това всичко необходимо,  включително маска, белезници, камшик и др.

    Само че веднага след като Джесика си сложила черната маска, системата за сигурност на „умния дом“, на базата на данни от камерите, я взела за престъпник и незабавно  предприела конкретни стъпки: в стаята бил пуснат  сънотворен газ, включена визуална и звукова аларма, била повикана и полицията.

    По времето, когато полицията пристигнала,  Джесика  и Уолтър вече били в безсъзнание. Да свестят съпрузите успели чак в болница, но се оказало, че организмите на пострадалите са могли и да не се справят с последиците от задушаването и всичко е могло да  завърши със смърт.

    Според една от версиите   инцидентът е станал заради безотговорен подход на компания, която проектирала системата за сигурност на „умния дом“ защото не е тествала възможните сценарии на работата и, а и не е било взето предвид здравето на членовете на семейството.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *