Близначки се омъжиха за един мъж

    Това все още не се е случило в България, но ..кой знае. Грейс и Грейсиос пет години са щастливо омъжени за Кейс Каундула, родом от остров Ливингстън.

    Както разказва 25-годишният Каундула, футболист в замбийския футболен отбор Blue Arrows, той се срещнал със сестрите след мач в Ботсуана.

    Едно от момичетата, той така и не разбрал дали това е или Грейсиос или Грейс – похвалила играча за добрата му игра, а след това те си разменили телефонните номера.

    От тогава Кейс, без да знае за съществуването на сестрата близначка на приятелката си, говорил по телефона с  двете свои фенки.

    Когато нещата се задълбочили и Кейс решил да се ожени за своята партньорка, Грейс и Грейсиос се  появили и двете пред него и казали, че той ще може да създаде семейство, само ако се съгласи да се ожени за двете.

    – Бях шокиран, че момичето, с когото говорих, има копие в лицето на сестра си. Аз бях още по-изненадан като осъзнах, че съм се влюбил и в двете – обяснява решението си Кейс да се ожени за сестрите.

    Според спортиста, който е и директор на автосалон, много от неговите роднини са се противопоставили на полигамен брак с близначките, а други го подкрепили.

    – През петте години  брака  се научих да различавам Грейс и Грейсиос, въпреки че те реагират на едно име – казва мъжът.

    Сега Кейс има три деца – дъщеря от Грейс и момичета- близначки от Грейсиос.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *